KRAUSE-Werk Alsfeld

Фирмена презентация на KRAUSE-Werk GmbH & Co. KG

KRAUSE-Werk in Alsfeld (Hesse)  е създадена през 1900 г. и има повече от 100 годишен опит в производството и продажбата на технологии за изкачване, стълби и скелета.
През това време динамично развиващата се фирма  се разрастна  до компания с международено присъствие на пазара със собствени бази за производство и продажби в Полша, Унгария, Русия и Швейцария.

С  нашите продукти, ние създаваме стандарти относно функционалността, безопасността и удобството при експлоатация. Фокусирайки се върху  практическите иновации – марката KRAUSE се е превърнала в синоним на  висококачествени продукти.Продукцията ни е резултат от стриктен  контрол на качество и безопасността. Продуктите ни са изпитани и сертифицирани от водещи международни институции за безопасност на изделията.Уникалните продуктови иновации са ключовият компонент на нашата фирмена политика, в резултат, на което притежаваме множество национални и международни патенти, както и търговски марки.


Националните и международни награди , които получаваме са още едно доказателство за качеството на продуктите и иновациите на KRAUSE.